Wednesday, February 3, 2010

salam...

emm...tau tak apa maksud EMPATI... hari ni tetiba perkataan tu cam terngiang-ngiang je kat pikiran aku...empati bermaksud kita cuba meletakkan diri di dalam diri orang lain untuk cuba merasa apa yang mereka rasa....empati ni kadang2 amat perlu. perlu dimana untuk kita cuba memahami seseorang... sebenarnya ada sesuatu yang berlaku hari ni walaupun bukan ada kaitan ngan aku tapi cukup tuk membuat aku berfikir....kalaulah itu aku.....

hari ni tetap sama cam semalam... masih ngan routine yg sama... cuma keadaaan aku yang tak berapa nak sihat ni skit mengganggu routine.. hari ni tak larat nak masak...so, makan kat luar je... still g keje coz dirasakan masih larat bawak keter and suara masih kuar tuk ngaja..heheh... tak taulah besok atau lusa aku larat tak..buat hari ni aku masih gagah lagik...

emm.....hari ni nak tunjuk skit gambar2 masa suprise b'day party tuk ayah...b'day ayah yang ke 57...kitaorang adik beradik buat kat umah izal @ pinggiran senawang... jemput kawan2 n adik beradik ayah n mak je...

ni gambar mak n ayah....ayah potong kek...:)





ni plak hadiah dari kitaorang...takde benda nak bagi sebenarnya..just jam...roscani..











makanan...minum petang...mee kari + jajan...





yang sempat menghadirkan diri...











kimi.....balqis......qistina







2 comments:

azian said...

weh....girl tu anak saper?izal? dah besar? bkn sofea br bersalin ker?

linda said...

emm....anak sofea n izal yg kecik tu..yang besar tu anak sepupu aku... anak izal lom sampai sebulan pun lagik...

yan...ada kepok ganu tak?....aku ngidam ni..hehehe..