Monday, May 19, 2014

Assalammualaikum...

Seminggu lagik nak cuti sekolah.. (masa yang ditunggu2....) tapi sebelum cuti of coz kenalah membz kan diri dulu menyetelkan segala macam kerja yang ada.... ditambah minggu ni minggu exam kat skul... masa bebudak xm, cikgu2nya syoklah coz x yah mengajar. tapi...lepas bebudak ni abis xm... sedialah menjawab kertas soklan yang bertimbun tu ek,,, heheh..


buat sume anak2 didik ku... gud luck for ur mid term xm...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)